HAE THINK COMPANYN CHIEF MARKETING OFFICERIKSI

Oletko vastavalmistunut viestinnän  ja markkinoinnin moniosaaja, joka etsii itselleen uusia haasteita päästä kehittämään markkinointiviestinnän taitojaan? Helsinki Think Company etsii nyt innostunutta, ammattitaitoista ja idearikasta Chief Marketing Officeria. CMO:na pääset kehittämään Helsinki Think Companyn strategiaa yhdessä CEO:n kanssa, viemään Think Companyn brändiä eteenpäin ja toteuttamaan monipuolisia projekteja ja tapahtumia viestinnällisesti. CMO:na vastaat uudesta Think Median sisällöstä yhdessä Helsinki Think Companyn tiimin sisällöntuottajien kanssa.

 

Työskentelet tiiviisti yhdessä monitieteisen tiimimme ja erityisesti toimitusjohtajamme, kumppanuusvastaavamme, sekä visuaalisen suunnittelijamme kanssa. Tehtävään sisältää paljon käytännön tekemistä ja omatoimista sisällöntuotantoa. Tarkan työnkuvan rakennamme yhdessä erityisosaamisesi, visiosi ja kiinnostuksesi mukaan – tärkeintä on rohkea asenne ja halu kehittyä.  

 

Helsinki Think Company on Helsingin yliopiston yrittäjyysyhteisö, jonka missiona on viedä akateemista osaamista käytäntöön ja auttaa maailman kiperien ongelmien ratkaisussa. Toimintamme on monitieteistä ja aktiivista jokaisella Helsingin yliopiston kampuksella. Pyöritämme neljää coworking-tilaa ja järjestämme monipuolista tapahtuma- ja ohjelmasisältöä, jossa yrittäjyydestä ja työelämätaidoista kiinnostuneet pääsevät kehittämään itseään. Toimintamme ytimessä on avoin yrittäjien ja yrittäjyydestä kiinnostuneiden yhteisö, jota tuemme ja kehitämme jatkuvasti. Helsinki Think Company pyrkii toiminnallaan luomaan monipuolisia ratkaisuja yhteiskunnallisiin teemoihin ja ongelmiin. Tällä hetkellä tiimimme työskentelee etätöissä tai tarkkoja turvallisuusohjeita noudattaen. Syksyn 2020 tapahtumat ja sisällöt painottuvat verkkoon. 

 

Hakijoilta toivotaan tehtävään sopivaa koulutusta, motivaatiota ja innokkuutta kehittyä ja oppia uutta. Tehtävä ei vaadi monivuotista kokemusta alalta. Helsinki Think Companyn työskentelykieliä ovat suomi ja englanti.

 

Mitä tarjoamme:

 • Vastuullisen roolin aktiivisessa yhteisössä. Tehtävä voidaan räätälöidä erityisosaamisesi ympärille
 • Monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan, jossa pääset kehittymään ja näyttämään kyntesi nuorena markkinointiviestinnän ammattilaisena
 • Merkityksellisiä, yhteiskunnallisesti vaikuttavia projekteja kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa
 • Joustavat työajat
 • Lämpimän, hauskan ja kannustavan työyhteisön, jonka kanssa luot ja teet yhdessä onnistuen
 • Edellytykset vaikuttaa työyhteisöön ja työtapoihin

Mitä työ sisältää:

 • Suunnittelet ja toteutat Helsinki Think Companyn markkinointiviestintää ja kehität Think Companyn brändiä yhdessä muun tiimin kanssa.
 • Teet suunnitelmallista strategiatyötä yhdessä toimitusjohtajan ja team leadien kanssa
 • Kehität ja tuotat sisältöä uuteen Think Mediaan yhdessä tiimin kanssa.
 • Sparraat Think Companyn tiimiläisiä eri projektien ja toimipisteiden markkinoinnissa ja autat heitä onnistumaan.
 • Etsit uusia tapoja lisätä tietoisuutta Think Companysta ja rakentaa sen yhteisöä markkinoinnin ja viestinnän keinoin.

Mitä odotamme sinulta:

 • Tehtävään sopivaa koulutusta
 • Näkemystä nykyaikaisesta markkinointiviestinnästä
 • Kiinnostusta brändin kehittämiseen ja yhteisön rakentamiseen sekä halua kasvaa markkinointiviestinnän ammattilaisena
 • Erinomaista kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa sekä kykyä tuottaa ja editoida tekstisisältöjä
 • Kiinnostusta yrittäjyyttä ja yhteiskunnallisia teemoja sekä Think Companyn toimintaa kohtaan
 • Erinomaisia tiimityöskentely- ja sosiaalisia taitoja sekä idearikkautta

Eduiksi lasketaan:

 • Suomen startup-kentän tuntemus ja verkostot
 • Näytöt onnistuneista viestinnän ja markkinoinnin projekteista
 • Osaaminen seuraavista markkinoinnin osa-alueista ja työkaluista: WordPress, MailChimp, Facebook Ads Manager, Google Analytics, tiedotteet ja mediaviestintä
 • Korkeakouluopinnot relevantilta alalta

 

Työ sopii erityisesti vastavalmistuneelle. Työaika on täysiaikainen tai sopimuksen mukaan. Perehdytys tehtävään tapahtuu viikolla 40. Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi. Toivomme pitkäaikaista sitoutumista tehtävään. 

HAKEMUKSET JA HAKUAIKA

Hakuaika 3.-17.9.2020

Palkka 2550-3000 €/kk kokemuksen mukaan

 

Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@docompany.fi. Kirjoita viestin otsikkoon “Hakemus CMO” ja oma nimesi. Kirjallisen hakemuksen ja CV:n yhteispituus on kaksi liuskaa. Toimita ne pdf-muodossa yhtenä tiedostona, jonka nimeksi laitat pelkästään oman nimesi. Tämän lisäksi voit liittää mukaan työnäytteitä tai portfolion aiemmista onnistumisista markkinoinnin ja viestinnän projekteissa. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olet oikea henkilö edistämään Helsinki Think Companyn markkinointia. 


Hakuaika loppuu 17.9.2019 klo 23:59. Kaikille hakijoille ilmoitetaan perjantaina 18.9. 

Haastattelut toteutetaan 22.-23.9. Haastatteluun tulevia pyydetään valmistamaan lyhyt ideointitehtävä, jonka deadline on maanantai 21.9. klo 12:00. Lopullisista valinnoista ilmoitetaan viimeistään 25.9.2020.

 

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Liisa Lehkonen, CMO

liisa@thinkcompany.fi

+358503733907

 

Rosa Salmivuori, CEO

rosa@thinkcompany.fi